Meniu Închide

Top 3 cele mai populare invitații la Kraft Atelier

Dacă în anii trecuți cele mai multe cereri de invitații de nuntă au fost pentru modelele ,,bomboană”, ,,pașaport” și cele ,,vintage”, în sezonul anterior gusturile publicului s-au îndreptat către modelele ceva mai…relaxate. La mare căutare au fost invitațiile haioase, cele cu elemente din natură(frunze, flori, fluturi, etc) și cele elegante cu panglică.  În continuare, pe baza comenzilor făcute de clienții nostri am făcut ”Top 3 cele mai populare invitații la Kraft Atelier”!

Top 3 cele mai populare invitații de nuntă

Locul 3 – INVITAȚIA HAIOASĂ

Locul 3: Invitații haioase

Invitațiile haioase au devenit mai populare decât în anii precedenți și mulți tineri care și-au unit destinele în 2019 au avut curajul să pună pe evenimentul lor amprente umoristice.  

Locul 2 –  INVITAȚIA CU TEMATICĂ DIN NATURĂ

Locul 2: Invitațiile cu elemente din natură

Invitațiile cu elemente din natură au fost preferate în special de cuplurile care s-au căsătorit toamna și au ales frunzele ca tematică a nunții.

Locul 1 – INVITAȚIA ELEGANTĂ CU PANGLICĂ

Locul 1: Invitațiile cu panglică

În top 3 cele mai populare invitații la Kraft Atelier în 2019 a fost invitația elegantă cu panglică a fost cea mai apreciată de miri, poate și datorită versatilității. Astfel, ei au putut obține o îmbinare perfectă între stilul clasic dat de baza invitației care poate fi simplă, cu modele scoase în relief, cu flori sau decupaje laser și fundița, un element modern și disponibil într-o varietate de culori și texturi.

Top 3 cele mai populare invitații de botez

Și în materie de invitații de botez preferințele clienților s-au modificat de la un an la altul:

Locul 3 – INVITAȚIA 3D

Locul 3: Invitațiile 3D

Autobuze cu animăluțe, cutiuțe, castele și diverse personaje, bineînțeles în variantă 3D au fost printre preferatele clienților în anul 2019.

Locul 2 – INVITAȚIA DISNEY

Locul 2: Invitațiile cu personaje Disney

Aflate în top mult timp, invitațiile cu personaje Disney au fost detronate de pe locul întâi, însă tot un loc fruntaș ocupă dacă judecăm după gusturile clienților.

Locul 1 – INVITAȚIA CU POZA BEBELUȘULUI

Locul 1: Invitațiile cu poza bebelușului

Invitația cu poza bebeluțului a fost cea mai comandată în 2019. Prin această invitație participanții la eveniment pot face cunoștință cu micuțul și astfel le rămâne și o amintire cu acesta din primele zile de viață.

Kraft Atelier este un magazin de invitații de nuntă și de botez de unde puteți comanda atât online, cât și fizic din atelierul aflat în Mioveni, în incinta Casei de Cultură. Pe lângă invitații puteți achiziționa și meniuri, numere de masa, invitații pentru alte evenimente(lansari de carte, inaugurare business, etc), plicuri de bani sau mărturii, cu modele standard sau împreună putem crea propriile produse personalizate.

Suntem activi și în mediul online pe https://www.facebook.com/www.kraftatelier.ro/ și pe www.kraftatelier.ro  iar dacă doriți să ne cunoaștem vă așteptăm la sediul nostru din Casa de Cultura Mioveni.

https://arges-stiri.ro/2019/03/09/invitatii-de-nunta-si-botez-la-moda-in-2019/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *